VTC N&K Spedition A/S VTC N&K Spedition A/S
Gespecialiseerd In Temperatuurgevoelig Vervoer
 
 FAQFAQ   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen   RegistrerenRegistreren 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   InloggenInloggen 

nike voetbalschoenen

 
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    VTC N&K Spedition A/S -> Onze Loods
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Theresa Laurie
Lid


Geregistreerd op: 23 Jun 2020
Berichten: 3

BerichtGeplaatst:     Onderwerp: nike voetbalschoenen Reageren met citaat

Het NBA All-Star Weekend in Los Angeles, Californië, wordt nike voetbalschoenen volgend jaar gevierd met deze Air Jordan 1 LA. Het model is gemaakt van een premium getrommeld zwart leren bovenwerk met glad leer aan de kraag en swooshes langs de zijkanten. Metallic gouden accenten worden gebruikt voor de Nike Air-branding op de tongen, Wings-logo's en omtrek van de Swooshes, terwijl een witte tussenzool, ijzige doorschijnende buitenzolen en op Los Angeles geïnspireerde grafische binnenzolen het thema helemaal afmaken.

De Air Jordan 1 Retro High OG Black White Gym Red is een andere nieuwe colorway van de iconische sneaker en maakt deel uit van de collectie van Jordan Brand voor de zomer van 2019. Met de drie kleuren over het leren bovenwerk, is wit voornamelijk te zien aan nike 270 de zijkanten en de teenkast, gevolgd door zwarte overlays en tongen. Pops of red worden gebruikt voor de Swooshes, het enkelgedeelte en de Nike Air-merklabels op de tong, terwijl een zeilzool en een zwarte rubberen buitenzool het thema compleet maken.

De collectie nike schoenen dames van Jordan Brand voor de zomer van 2019 zal meer nieuwe kleurstellingen bevatten van de iconische Air Jordan 1, en de Air Jordan 1 Retro High OG Black White Gym Red Sail is daar een van. Met de drie kleuren over het leren bovenwerk, is wit voornamelijk te zien aan de zijkanten en de teenkast, gevolgd door zwarte overlays en tongen. Pops of red worden gebruikt voor de Swooshes, het enkelgedeelte en de Nike Air-merklabels op de tong, terwijl een tussenzool van zeil nike schoenen heren en een zwarte rubberen buitenzool de stijl afmaken.

Hier krijgen we een schone blik op de schoen en wat er in de winkel ligt voor de aankomende release. De zwarte en rode constructie blijft trouw aan zijn oorspronkelijke vorm, samen met de klassieker "Nike Air" op de tong en geen Jumpman op de hiel. Er is nog geen releasedatum in de lucht voor deze, maar naarmate de anticipatie toeneemt, weet dat KoF je eerst de feiten zal brengen.

Volgende maand zal Jordan Brand de Air Jordan 1 Retro High OG Crimson Tint laten vallen, nog een nieuwe kleur van het silhouet, net op tijd voor de lente en de zomer. De twee tinten zwart en roze zijn bedekt met een mix van zwart, wit, karmozijnrood en hyperroze en domineren het getrommelde leren bovenwerk, terwijl een witte tussenzool en roze buitenzool het thema voortzetten. Ten slotte maakt het vleugelslogo op nike air max 2017 de enkels en de Nike Air-tonglabels het stijlvolle ontwerp af.

De Swoosh bevestigt dat de Air Jordan 1 Retro High OG Crimson Tint deze week beschikbaar zal zijn in maten voor volwassenen en GS / grote kinderen. Het is een perfecte colorway om te rocken terwijl Pasen binnenkort nadert. Met een officiële mix van Zwart, Wit, Karmozijnrode Tint en Hyperroze, de twee tinten van zwart en roze bedekt getrommeld leren bovenwerk. Contrasterende de look zijn witte tussenzolen en roze zolen om het thema voort te zetten, terwijl het wordt bekroond door [img]http://www.ariahookah.com/images/shoes/nike air max 2017-535qmg.jpg[/img] het vleugelslogo op de enkels en tonglabels van Nike Air.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Nieuw onderwerp plaatsen   Reageren    VTC N&K Spedition A/S -> Onze Loods Tijden zijn in GMT + 5.5 uur
Pagina 1 van 1

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Wilt u geen reclame op dit forum en genieten van extra voordelen? Klik dan vlug hier voor meer informatie!
 

Powered by phpBB
immo op Realo
Maak snel, eenvoudig en gratis uw eigen forum: Gratis Forum